Heliumballonnen Eindhoven

Uw adres voor heliumballonnen Eindhoven

Het is mogelijk om ter plekke ballonnen te laten vullen met helium. Bij grotere aantallen is het raadzaam om deze van te voren te bestellen. Wij hebben latex ballonnen en folie ballonnen. De latex ballonnen van 33cm blijven ongeveer 12-15 uur goed, de latex reuze ballonnen van 80cm ongeveer 2-3 dagen en de folie ballonnen meerdere weken, afhankelijk van het formaat. De heliumballonnen kunnen niet goed tegen temperatuurwisselingen. Folieballonnen krimpen in bij kou en zetten weer uit bij warmte. Latex ballonnen kunnen wel vrij goed tegen kou. Het beste is om de ballonnen op kamertemperatuur te hangen.

Kosten heliumballonnen

De prijzen van helium liggen voorlopig hoger i.v.m de leveringsproblemen vanuit Rusland. We moeten momenteel gebruik maken van wegwerptanks / kleine heliumflessen. We hebben ook alternatieven met lucht, kom naar de winkel en we denken met u mee.

  • Matte ballonnen met helium 33cm zijn € 2,25 p.st
  • Metallic ballonnen met helium 33cm zijn €2,50 p.st
  • Matte hartjes ballonnen met helium (roze-rood-wit) 30cm zijn € 2,00 p.st
  • Matte hartjes ballonnen met helium (roze-rood-wit) 45cm zijn € 4.95 p.st
  • Matte ballonnen effen 80cm met helium € 24,50 p.st
  • Metallic ballonnen effen 80cm met helium €26,50 p.st
  • Folie ballonnen vanaf € 7,95
  • Gewichtjes om de ballonnen op tafel/grond te kunnen zetten €1,50 p.st

Prijzen incl. helium en witte / zwarte lintjes (andere kleur op bestelling)

Geld en confetti in een heliumballon

Het is mogelijk om briefgeld en/of confetti in een heliumballon te doen. Houd er rekening mee dat helium lichter is dan lucht en daardoor dus maar weinig kan tillen. De uren dat ze omhoog blijven kunnen ook gaan afnemen door het gewicht. Zorg dus dat er niet teveel ingaat.

Zelf helium kopen en ballonnen vullen?

Helium wegwerptank ! € 54,95 Voor 50 ballonnen (exclusief), berekend met ballonnen van 20cm. Mocht u andere ballonnen gebruiken dan zijn deze meestal groter en zult u er minder uithalen. Wij verkopen geen ballonnen van 20cm. Bijv. bij het gebruik van ballonnen van 28-33 cm kunnen er ongeveer 30-35 ballonnen uitgehaald worden. De ballonnen van 20cm blijven ongeveer 5 uur zweven en de ballonnen van 30cm ongeveer 10 uur. Als u de ballonnen buiten gebruikt dan is het afhankelijk van de weersomstandigheden hoe lang ze het volhouden

Heliumballonnen kopen?

Bel nu naar ‘t Snabbeltje in Eindhoven!