Veelgestelde vragen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

In de webshop kunt u betalen met iDeal (NL), MisterCash (België) of PayPall. In de winkel kunt u betalen met PIN (Maestro/Creditcard) en Contant.

Wat is de leveringstermijn?

Bestellingen tijdens openingsuren worden normaal gesproken de volgende dag verstuurd. Mocht er iets niet op voorraad zijn dan wordt u z.s.m op de hoogte gesteld per mail.

Verkopen jullie ook heliumballonnen?

Ja deze verkopen wij. Het is mogelijk om ter plekke ballonnen te laten vullen met helium. Bij grotere aantallen is het raadzaam om deze van te voren te bestellen. Wij hebben latex ballonnen en folie ballonnen. De latex ballonnen blijven ongeveer 12-15u goed en de folieballonnen meerdere weken, afhankelijk van grootte en temperatuur. De heliumballonnen kunnen minder goed tegen temperatuurwisselingen en extreme kou of warmte. Op kamertemperatuur zullen de ballonnen dus het langste goed blijven.

Heliumballonnen op zondag?

Heliumballonnen blijven normaal gesproken ongeveer 12-15u goed. Mocht u de ballonnen op bijv. zondag nodig hebben dan kunnen wij deze behandelen met Hi-float. Hiermee blijven de ballonnen minimaal 1 dag langer zweven, mits ze op kamertemperatuur (of koele ruimte) blijven en ze met rust worden gelaten. Een ballon blijft wel altijd gevoelig, dus garantie kunnen wij hier helaas niet op geven. LET OP ! Dit is NIET mogelijk als U briefgeld en/of confetti in de ballon wilt ! De meerprijs voor het behandelen met Hi-Float is € 0,25 p.st. bij ballonnen van 30 cm. Vanaf een bestelling van 50 heliumballonnen voor zondag kunnen wij in overleg een afpsraak maken om ze op zondag op te halen, ze worden dan ook op zondag opgeblazen (mits we zelf in de gelegenheid zijn)

Wat kosten heliumballonnen?

Heliumballon 33cm kleur mat is €2,25 p.st. Heliumballon 33cm kleur metallic is €2,50 p.st. Hartjes 30 cm kleur mat met helium (roze-rood-wit) zijn €2.00 p.st. Hartjes ballon 45cm kleur mat met helium (roze-rood-wit) zijn €4.95 p.st. Reuze ballon 80 cm kleur mat met helium €24.50 p.st. Reuze ballon 75 cm kleur metallic €26,50 p.st. Folieballonnen vanaf € 7,95 t/m € 39,95 p.st Dit zijn de prijzen incl. helium en lintjes.

Geld en Confetti in een heliumballon?

Het is mogelijk om briefgeld en/of confetti in een heliumballon te doen. Houd er rekening mee dat helium lichter is dan lucht en daardoor dus maar weinig kan tillen. De uren dat ze omhoog blijven kunnen ook gaan afnemen door het gewicht. Zorg dus dat er niet teveel ingaat.

Zelf ballonnen vullen met helium ?

Helium wegwerptank ! € 59,95 Voor 50 ballonnen en €44,95 voor 30 ballonnen (exclusief ballonnen), berekend met ballonnen van 20cm. Mocht u andere ballonnen gebruiken dan zijn deze meestal groter en zult u er minder uithalen. Wij verkopen geen ballonnen van 20cm. Voorbeeld : bij het gebruik van ballonnen van 28-33 cm kunnen er iets meer dan de helft uit een tank gehaald worden. De ballonnen van 20cm blijven ongeveer 5 uur zweven en de ballonnen van 30cm ongeveer 10 uur. Als u de ballonnen buiten gebruikt dan is het afhankelijk van de weersomstandigheden hoe lang ze het volhouden.

Eigen ballonnen laten vullen met helium ?

Wij vullen alleen onze eigen ballonnen met helium.