Veelgestelde vragen

Welke betalingsmogelijkheden zijn er?

In de webshop kunt u betalen met iDeal (NL), MisterCash (België) of PayPall. In de winkel kunt u betalen met PIN (Maestro/Creditcard) en Contant.

Wat is de leveringstermijn?

Bestellingen tijdens openingsuren worden normaal gesproken de volgende dag verstuurd. Mocht er iets niet op voorraad zijn dan wordt u z.s.m op de hoogte gesteld per mail. Zodra het pakket verstuurd is ontvangt u een track&trace code om het pakket te volgen.

Verkopen jullie ook heliumballonnen?

Ja deze verkopen wij. Het is mogelijk om ter plekke ballonnen te laten vullen met helium. Bij grotere aantallen is het raadzaam om deze van te voren te bestellen. Wij hebben latex ballonnen en folie ballonnen. De latex ballonnen blijven ongeveer 12u goed en de folie ballonnen meerdere weken, afhankelijk van grootte en temperatuur. De heliumballonnen kunnen niet goed tegen temperatuurwisselingen en extreme kou of warmte. Op kamertemperatuur zullen de ballonnen dus het langste goed blijven.

Heliumballonnen op zondag?

Heliumballonnen blijven normaal gesproken ongeveer 12u goed. Mocht u de ballonnen op bijv. zondag nodig hebben dan kunnen wij deze behandelen met Hi- Float. Hiermee blijven de ballonnen een aantal dagen goed, mits ze op kamertemperatuur blijven en ze met rust worden gelaten. Een ballon blijft wel altijd gevoelig, dus garantie kunnen wij hier helaas niet op geven. LET OP ! Dit is NIET mogelijk als U briefgeld en/of confetti in de ballon wilt ! De meerprijs voor het behandelen met Hi-Float is € 0,25 p.st. bij ballonnen van 30 cm.

Wat kosten heliumballonnen?

Matte ballonnen met helium 33cm zijn € 1,65 p.st Metallic ballonnen met helium 33cm zijn € 1,75 p.st Matte hartjes ballonnen met helium (roze-rood-wit) 30cm zijn € 1.50 Matte hartjes ballonnen met helium (roze-rood-wit) 45cm zijn € 2.95 Matte ballonnen effen 75cm met helium € 16.50 p.st Matte ballonnen met opdruk (geboorte/huwelijk/etc. 75cm met helium € 17.50 p.st Metallic ballonnen 75cm jubileum/huwelijk 25 of 50 met helium € 19.50 p.st Folie ballonnen vanaf €5.95 t/m € 29,95 p.st Dit zijn de prijzen incl. helium en witte lintjes.

Geld en Confetti in een heliumballon?

Het is mogelijk om briefgeld en/of confetti in een heliumballon te doen. Houd er rekening mee dat helium lichter is dan lucht en daardoor dus maar weinig kan tillen. De uren dat ze omhoog blijven kunnen ook gaan afnemen door het gewicht. Zorg dus dat er niet teveel ingaat.

Zelf helium kopen en ballonnen vullen ?

Helium wegwerptank ! € 49,95 Voor 50 ballonnen, berekend met ballonnen van 20cm. Mocht u andere ballonnen gebruiken dan zijn deze meestal groter en zult u er minder uithalen. Wij verkopen alleen ballonnen van 30cm - 65cm en 1 meter. Bijv. bij het gebruik van ballonnen van 30 cm kunnen er ongeveer 30-35 ballonnen uitgehaald worden. De ballonnen van 20cm blijven ongeveer 5-7 uur omhoog en de ballonnen van 30cm ongeveer 12 uur. Als u de ballonnen buiten gebruikt dan is het afhankelijk van de temperatuur hoe lang ze het volhouden